BigFish Animatiestudio Eindhoven Amsterdam2D animatie laten maken

Bigfish is gespecialiseerd in het maken van allerlei verschillende animaties, waaronder 2D-animaties. Waarom een 2D animatie laten maken? Je kunt 2D animaties gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een proces uitleggen, een product of dienst promoten of een nieuw product aankondigingen. Wij brengen de complexe informatie visueel tot leven.

Doordat wij een groot team van specialisten hebben, hebben wij alles in huis om de beste 2D animaties te ontwikkelen. Niet alleen 2D animaties, maar ook 3D animaties, explainer video’s en alle andere soorten animaties die je kunt bedenken!

  • Marktleider
  • Team van 25+ 2D en 3D animatie specialisten
  • Online content, Advertising & Social Media Campagnes

Waar kun je 2D animaties voor gebruiken?

2D animatie laten maken die je overal in kunt zetten. Je kunt een 2D explainer video maken, of een 2D commercial. Vaak maken wij ook een kortere variant van een 2D animatie die speciaal gemaakt is voor Social Media. Al onze diensten kunnen wij in 2D laten maken. Bekijk onze cases om een beeld te krijgen wat wij met 2D animaties kunnen.

Een 2D animatie is vaak makkelijker dan beeldmateriaal schieten en vaak ook van betere kwaliteit dan het beeldmateriaal dat misschien al jaren gebruikt wordt binnen jouw bedrijf. Ook wanneer er iets veranderd is in het proces dan zijn aanpassingen zonder torenhoge kosten eenvoudiger door te voeren. Met een 2D animatie val je op, en onthoudt jouw doelgroep jullie wel! Daarom is een 2D animatie laten maken vaak een effectieve en impactvolle investering.

Verschil tussen 2D en 3D animatie.

Alle animaties kunnen worden gemaakt in 2D of 3D. 2D animatie laten maken? 2D animaties zijn over het algemeen een iets plattere vereenvoudigde weergave. Wij werken hiervoor met andere software dan voor 3D animatie en kunnen dit door onze kennis en ervaring kostenefficiënt realiseren.
Wij kunnen alles op een perfecte manier uitleggen door middel van een 2D animatie die volledig op maat voor jouw huisstijl gemaakt wordt.

Wanneer het product natuurgetrouw, of vanuit meerdere hoeken getoond moet worden is een 3D animatie mogelijk meer iets voor jou!
Met 3D animaties creëer je meer diepte en rondingen. Hier speelt budget ook een rol. 3D animaties zijn over het algemeen prijziger, alhoewel je wel onderwerpen hebt waarbij 2D animatie de perfecte oplossing voor is. Denk bijvoorbeeld aan productvideo’s en technische animaties. Doordat ons werk 100% maatwerk is, zullen we samen beslissen of een 2D animatie laten maken de beste optie is voor jou.

het verschil tussen 2d en 3d animatie

2D Animatie laten maken?

Ontdek de verschillende mogelijkheden en prijzen voor jouw animatie video project.

 Snel een reactie

Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

 Snel een reactie

Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

Vraag informatie en prijzen aan!

Werkwijze - 2D Animatie Video

Onze werkwijze voor het laten maken van een 2D animatie

Nadat er contact is opgenomen, plannen wij een kennismakingsgesprek in om zoveel mogelijk over je bedrijf te weten te komen. We zullen vragen stellen zoals: ‘waar staan jullie voor?’, ‘wat vinden jullie belangrijk?’ en ‘wat willen jullie overbrengen naar jullie doelgroep?’. 

Ook vinden wij het belangrijk om te weten op welke kanalen jullie van plan zijn om de 2D animatie uit te zenden. Zo denken wij in alle opzichten met jullie mee. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en jullie het met de strategie helemaal eens zijn. Wij maken de 2D animatie voor jullie, niet andersom.

Nadat de 2D animatie is gemaakt, leveren wij deze op in alle mogelijke formaten. Dit ligt natuurlijk aan het doel van de 2D animatie. Neem een kijkje in onze Social Snack, en zie wat wij voor socials aan kunnen leveren.

Onze klanten. Merkervaring.

Onze klanten. Merkervaring.

2D animatie laten maken bij Bigfish

Bewegende content op websites of social media, het is overal en iedereen ziet het. Excellent werk valt dan op. Precies daarom maken wij alleen 2D animaties van topkwaliteit. Grensverleggend en toonaangevend, want dan worden animaties ook écht gezien.

Wij werken met een groot, energiek team van inhouse illustrators, motion designers, art directors, copywriters en storytellers. Wij hebben korte lijntjes tussen jouw bedrijf en de designers, zo nemen wij jou mee in elke stap van het process. Geïnteresseerd? Vraag gelijk een offerte aan en laat ons alvast wat weten over jouw bedrijf.

Liever een video producen met echte mensen en filmbeelden? Neem eens een kijkje op de website van ons filmbureau!

Onze aanpak. Volledig ontzorgd.

Animatie Strategie

Videostrategie

Nuances, context & details maken het verschil voor succes

Duidelijke boodschap

Communiceer een beter verhaal in een veel kortere tijd

Verschillende vormen

Wil je iets uitleggen, promoten, aankondigen of inspireren?

Passende lengtes

Precies lang genoeg om blijvende indruk te maken op jouw doelgroep

Onderscheidend

Val op in een wereld waar aandacht schaarser is dan goud

Relevantie

Een verhaal dat naadloos aansluit bij wat jouw doelgroep wil zien

Doelgericht

Zet de aandacht van jouw doelgroep om in een positief resultaat

2D & 3D animaties

Jouw verbeelding is je enige beperking tijdens het animatieproces

Voor elk platform

Voor elk kanaal leveren we de animatie video in het juiste formaat

Conform huisstijl

Unieke illustratiestijl passend bij de uitstraling van jouw merk

Inhouse expertise

Elke animatiefilm wordt op maat in eigen huis ontwikkeld

Deadlines

Een breed team zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.