Animatie Amsterdam

Het bedenken en creëren van 2D en 3D animatie films doet Bigfish vanuit haar studio in Eindhoven en Amsterdam. Wij werken met een team van specialisten aan de meest uiteenlopende producties. Altijd uniek en 100% op maat gemaakt.

Het vertalen van een complexe boodschap is soms lastig. Een animatie verricht dan wonderen.

Binnen 1 minuut kunnen we uw boodschap helder, effectief en simpel eenvoudig vertalen voor uw doelgroep. Big Fish animatie Amsterdam gebruikt beeld, tekst en geluid als kracht. Hiermee wordt met veel impact de informatie overgebracht. Ons einddoel is om uw verhaal om te zetten naar een uitleganimatie. Een originele, die past bij uw bedrijf, huisstijl en doelgroep. Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op!

Lees meer

Animatie Amsterdam | Studio Bigfish

Zo simpel mogelijk wordt uw verhaal overgebracht naar de doelgroep, hierbij wordt er vooral gefocust op de kern van het verhaal.  We richten ons met het creëren van de animaties in de huisstijl van de organisatie. Onze uitlegexperts en animatoren hebben al jarenlange ervaring in het maken van simpele animatiefilmpjes voor een grote groep klanten vanuit onze studio voor animatie in Amsterdam.

Een animatievideo is in te zetten op allerlei verschillende manieren; online, intern, voor marketingcampagnes of voor salespresentaties.
De oplevering van onze animaties kan in elk gewenst formaat.

Een groot voordeel van Bigfish is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Zo onstaan er zowel voor u als voor ons geen onduidelijkheden.
Het is ook mogelijk om advies van ons te ontvangen over uw animatievideo. Een gedegen marketingadvies over hoe en waar u het beste de animatiefilm kunt inzetten.

Onze werkwijze

Uw verhaal, boodschap, dienst of product snel en simpel uitleggen?
Met ons team hanteren wij een eenvoudige en transparante manier van werken:

  • Vaste project prijs
  • Intake / briefing
  • Concept voorstel
  • Storyboard
  • Professionele voice-over
  • Animeren
  • Correctieronde
  • Opleveren in gewenst formaat

Offerte opvragen:

Wij houden niet van verrassingen achteraf en werken op basis van vaste project prijzen.
Na een intakegesprek kunnen wij deze met u samen formuleren.

Vraag direct een offerte op!