BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamAnimatie laten maken

Bigfish animatie staat voor creativiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animaties, maar ook productvideo’s, bedrijfsvideo’s en veel meer. Bij Bigfish kun je kiezen tussen 2D of 3D animaties in een 100% op maat gemaakte stijl. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het best past bij jouw bedrijf en huisstijl. Uiteraard is hier ook een mix in mogelijk tijdens het maken van een animatie.

Animatie laten maken door Bigfish Animatie Studio. Wij doen animatiewerk met plezier en creativiteit. Meerdere grote klanten die onze verschillende diensten afnemen zijn blij met ons. Neem een kijkje in onze cases om te zien wat wij allemaal kunnen bieden. Met een eigen team van specialisten in onze animatiestudio en korte lijntjes zijn wij een betrouwbaar animatiebureau.

● Marktleider

● Team van 25+ 2D en 3D animatie specialisten

● Online content, Advertising & Social Media Campagnes

Werkwijze van een animatie laten maken

Misschien vraag jij, of jullie je als bedrijf je wel af: welke animatie dienst heb ik nodig? Wij hebben intern veel kennis en gaan graag samen om de tafel zitten om te kijken welk pakket het beste bij jullie past. Het is voor ons belangrijk dat de doelstellingen concreet zijn, zodat niemand voor verrassingen komt te staan in het traject.
  • Vrijblijvende intake
  • Briefing op basis van ons briefingsformulier
  • Voice-over tekst (incl. feedbackrondes)
  • Concept, Visuele stijl & Keyvisual (incl. feedbackronde)
  • Storyboard (incl. feedbackrondes)
  • Animeren (incl. feedbackronde)
  • Sound Effects en oplevering in de juiste formaten en talen

Animatie laten maken?

Ontdek de verschillende mogelijkheden en prijzen voor jouw animatie video project.

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

Vraag informatie en prijzen aan!

Technische animaties

Je kunt een animatie laten maken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld een technische animatie. Wanneer een bedrijf een technisch product heeft, kan het moeilijk zijn om dit duidelijk over te brengen naar de doelgroep.

Een animatie laten maken hiervoor is dan vaak een goede keus. Technische animaties zijn goed voor de uitleg van complexe producten, zoals grote machines. Deze animaties kunnen verder gebruikt worden in presentaties, of om op de website te hebben als uitleg.

Animatiefilm laten maken

Er is ook een mogelijkheid om een animatiefilm te maken voor je bedrijf. Hierbij kan worden uitgelegd wat jullie doen, wat jullie belangrijk vinden en waar jullie voor staan. Een animatie laten maken is bewerkelijker en makkelijker te updaten. Bij verloop of groei van personeelsbestand, extra afdelingen, nieuwe producten etc. kunnen wij gemakkelijk onderdelen aanpassen om de film weer up-to-date te maken. Dit is flexibel, snel en bespaard vaak kosten in vergelijking met een bedrijfsfilm waar je opnieuw zou moeten gaan draaien.

Wij denken mee met het character design en de gehele opzet en gevoel van het animatie filmpje. Er wordt altijd goed gekeken naar de huisstijl van jullie bedrijf om de animatiefilm 100% te laten aansluiten op het bedrijf. 

Animatie laten maken kosten

Prijzen voor een animatie laten maken kunnen verschillen. Wij kunnen u voorzien van een duidelijk overzicht van de prijzen. Vanuit hier gaan we naar een unieke stijl binnen dit framework. Op basis van die stijl, lengte en audio wensen komen we dan op een maatwerk prijs.

Over het algemeen is een 2D animatie laten maken iets goedkoper dan een 3D animatie laten maken. Dit komt doordat 3D animatie net iets arbeidsintensiever is en er meer uren in de productie gaan zitten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om samen het juiste pakket te kiezen en te laten weten wat jullie willen!

Animatie laten maken - Wat kost het?

Animatie laten maken bij Bigfish

Onze interne animatiestudio en interne kennis maakt ons leider in de markt. Samen bedenken wij de beste animatie voor jullie. Wij hechten ons aan de kwaliteit die wij leveren en zijn daar trots op! Wil jij ons nieuwe voorbeeld zijn met wat wij kunnen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Jullie komen met het idee, wij doen de rest!

Liever een video producen met echte mensen en filmbeelden? Neem eens een kijkje op de website van ons filmbureau!

Animatie laten maken - Werkwijze
animatie laten maken

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.