BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamBedrijfsvideo laten maken door Bigfish

Wil jij een strakke, pakkende en krachtige bedrijfsvideo laten maken? Bij Bigfish zijn we gespecialiseerd in het maken van de mooiste animatievideo’s om de boodschap van jouw bedrijf op een zo’n krachtig mogelijke manier uit te dragen. Dit doen we aan de hand van 2D en 3D animaties waarmee we zelfs de meest complexe en droge boodschappen kunnen omzetten in een unieke bedrijfsvideo die de aandacht vasthoudt. Wil jij je doelgroep kennis laten maken met de kracht van jouw bedrijf? Laat dan een pakkende en goede bedrijfsfilm maken door de specialisten van Bigfish!

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Met een goede bedrijfsfilm laat je in pakweg een minuut zien waar je als bedrijf voor staat. Je kunt potentiële klanten wel uitleggen waarom ze precies bij jouw bedrijf aan moeten kloppen, maar het is veel beter om ze dit met bewegend beeld te laten zien. Zeker in een wereld waarin elke seconde telt, is het laten maken van een krachtige bedrijfsvideo een meer dan toegevoegde waarde. Beelden zeggen immers nog altijd meer dan duizend woorden. Met een krachtige bedrijfsvideo vergroot de je de zichtbaarheid binnen je doelgroep.

Hoe maken we bij Bigfish de ideale bedrijfsvideo voor jou?

De eerste stap die we zetten om een goede bedrijfsvideo te maken voor je bedrijf, is door kennis te maken. Middels een intakegesprek of heldere briefing willen we achter je exacte wensen komen. Vervolgens gaan we aan de slag met onze eerste ideeën. We beginnen met het creëren van een unieke stijl. We maken 1 of meerdere illustraties, ook wel Key Visuals genoemd. Tegelijkertijd gaat onze copywriter aan de slag met een opzet voor het script. Zodra zowel de visuele stijl als het script naar wens is, gaan we een storyboard maken. Hierbij illustreren we scènes aan de hand van de tekst. Als dit is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de animaties, sound effects en dergelijke. Elke stap, van intake tot oplevering, zetten we uiteraard in overleg met jou. We houden erg van korte lijntjes.

Vrijblijvende offerte op maat.Zo geregeld.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Ontvang een vrijblijvende offerte met de verschillende mogelijkheden en prijzen op het gebied van animatie video’s

Keuze uit verschillende pakketten

Bij Bigfish werken we aan de hand van vier verschillende pakketten: Het Social Snack pakket, het Goldfish pakket, het Swordfish pakket en het Shark pakket. De pakketten lopen op wat betreft de complexiteit van de illustraties, animaties, muziek en voice-over van de bedrijfsvideo die je wenst. Dit varieert van strakke 2D illustraties tot en met niet van echt te onderscheiden 3D animaties, en alles wat daar tussenin zit. 

Wat kost het maken van een bedrijfsvideo bij Bigfish?

Welk pakket je ook kiest, Bigfish gaat altijd voor 100% maatwerk. De kosten voor het maken van een goede bedrijfsvideo zijn dan ook lastig te bepalen. Het hangt dus niet alleen af van het gekozen pakket, maar bijvoorbeeld ook van de lengte van een bedrijfsvideo. Het duidelijkste beeld van de kosten voor het maken van een bedrijfsvideo, krijg je door vrijblijvend een offerte aan te vragen. 

Bedrijfsvideo laten maken door Bigfish

Profiteer van onze voorsprong in de markt, die we onder meer hebben gecreëerd door het hebben van een eigen animatiestudio. Omdat we korte lijntjes aanhouden, komen we altijd in overleg tot de allermooiste bedrijfsvideo. Heb je nog vragen of wil je simpelweg meer informatie over het maken van bedrijfsvideo’s? Neem gerust contact met ons op!

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.