BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamOnze cases. Helder verhaal.

Harm Alarm Case Animatie 2

Harm Alarm

Harm alarm wordt al jaren ingezet op televisie door de overheid om inbraken te voorkomen. Bigfish vertaalde dit karakter naar verschillende animatievideo’s.

ProRail-Case

ProRail

Ontdek hoe wij de boodschap van ProRail hebben omgezet naar illustraties en animaties. Een complete huisstijl die past bij het merk en de doelgroep die zij proberen te bereiken.

AEGON-Case-Financiële-Master

Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Wij hebben deze boodschap vervolgens omgezet in illustraties en animaties.

ANWB-Case-Publicatie

ANWB

ANWB staat iedere dag klaar voor haar leden en ondersteunt op het gebied van pechhulp, verkeersveiligheid, verzekeringen en vrije tijd. Hiervoor hebben wij gepaste illustraties en animaties gemaakt.

PLUS-supermarkten-case

Plus

Plus supermarkten vroeg ons om het nieuwe loyaliteitsprogramma voor kinderen tot leven te brengen. We ontwikkelden vrolijke karakters en brachten deze geanimeerd tot leven.

Keuzes maken. Altijd lastig.

Niet helemaal zeker of een animatie video goed past bij wat je wil vertellen? We helpen je graag op weg met een gratis, vrijblijvende 30 minuten gesprek.