BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamHet maken van social media content

Social media is niet meer weg te denken bij bedrijven. Voor B2B bedrijven ligt de focus op LinkedIn, voor B2C op Facebook, Instagram en Pinterest. Om tussen alle social media content te komen die online wordt verspreid moet je opvallen. Hoe val je het beste op? Met een pakkende illustratie of animatie waar jouw doelgroep zich in kan vinden!

Ben jij een bedrijf die wilt opvallen binnen de verzadigde social media markt? Lees dan snel verder hoe wij jou kunnen helpen met deze vraag!

Social media video content voor jouw bedrijf

Tegenwoordig val je alleen op wanneer je een pakkende video of illustratie hebt, zeker op social media! Wanneer je als bedrijf gezien wilt worden, moet er geïnvesteerd worden in marketing. Hierbij hoort ook de social media content die gemaakt moet worden. Hier kun je bij Bigfish Animatie voor terecht! Wij hebben een team van specialisten die precies weten welke afmetingen je nodig hebt voor jouw social media content strategie. Deze afmetingen zijn van belang voor de verschillende social media kanalen.

Door ons inhouse team van specialisten kunnen wij jouw social media content brengen naar een next level waardoor jouw doelgroep je niet kan missen.

Vrijblijvende offerte op maat. Zo geregeld.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Ontvang een vrijblijvende offerte met de verschillende mogelijkheden en prijzen op het gebied van animatie video’s

Social Snack pakket

Binnen Bigfish Animatie werken wij met pakketten. Deze pakketten geven ons en jou iets om aan vast te houden. Denk hierbij aan de complexiteit van de animatie of video die wij gaan maken. Bekijk onze pakketten pagina voor meer informatie over de verschillen tussen deze pakketten.

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die jouw social media content gaat maken wil je natuurlijk voorbeelden zien. Bekijk onze Social Snack voorbeelden om een idee te krijgen wat wij kunnen!

Mocht je meer dan alleen social media content willen laten maken door ons, bekijk dan onze animatie laten maken pagina. Hier kun je kiezen tussen 2D animaties en 3D animaties. Dit hangt ook weer samen met het pakket wat je kiest. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Werkwijze Bigfish Animatie

Nadat jullie het Social Snack pakket, of een ander pakket hebben gekozen plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie belangrijk vinden en wat jullie in de social media content terug willen laten komen. Dit geven wij door aan ons team van specialisten, die er werkelijkheid van gaan maken!

Doordat ons team van specialisten inhouse is zijn de lijntjes kort en schakelen wij altijd snel tussen jou en je bedrijf. Onze klanten zeggen dat dit heel prettig werkt, waardoor we ook voorlopen op onze concurrenten. Bekijk onze cases om een idee te krijgen met wat voor klanten wij werken.

Social media content laten maken door Bigfish Animatie

Nu we onze werkwijze hebben uitgelegd, staat er nog maar één ding te doen. Jouw nieuwe social media content laten maken door Bigfish Animatie! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan om alvast iets te vertellen over jouw bedrijf. Wij kijken er naar uit om jouw marketingcampagne naar de next level te brengen.

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.