Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

By december 13, 2016 Overig

2016 was druk, heel druk. En drukte is altijd een goed teken. Een nadeel aan de drukte is wel dat we geen tijd hebben om onze showreel aan te passen of een leuke kerstanimatie naar jullie te versturen. Dus lossen we het op met een fijne-kerst-en-een-gelukkig-nieuwjaar-blog.

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie vertrouwen en enthousiasme. Dankzij onze trouwe en nieuwe klanten waren we ook dit jaar weer in staat om veel mooie animaties ontwikkelen.

Maar we beginnen bij het begin.

Los van alle leuke projecten die we dit jaar hebben mogen ontwikkelen, waarvan sommigen op onze website te bewonderen zijn, hebben we ook op kantoor een leuk jaar achter de rug. De tijd vloog voorbij. Daarom leek het ons leuk om even terug te kijken naar afgelopen jaar.

 In januari werd de eerste glimp opgevangen van onze kantoorhond James.

Hij was zo klein en onschuldig maar dat bleek later wel anders. Ook het eerste kantooruitje van het jaar vond plaats. Kleiduifschieten, eten maar vooral drinken. Ieder z’n talent bleek die dag, want waar sommige alles miste, waren er ook een aantal mannen die wel raak wisten te schieten.

ALAAF! We kunnen er niks aan doen maar als het carnaval is, staan een aantal van onze medewerkers te popelen om te verkleden en even vier dagen helemaal ‘zichzelf’ te zijn. Er werden vrije dagen opgenomen en flink gefeest. Maar op woensdag stond iedereen weer met beide beentjes op de grond en was er weer werk aan de winkel. We kunnen het niet ontkennen, we hebben genoten.

En toen was zover, James werd opgehaald! Wat een lieve kleine pup. Iedereen was verkocht en we hebben hem flink geknuffeld.

In maart waren we weer druk aan het werk en was er weinig tijd voor afleiding. De nodige biertjes op vrijdag middag met een heerlijke lunch van ‘de Burger’ zorgde deze drukke maand voor een gezellige sfeer.

Wegens groot succes zijn we uitgebreid. We hebben een tweede vestiging geopend in de kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Het is een mooie plek en ook nog eens makkelijk te bereiken. De productie blijft in Eindhoven maar we zijn nu beter in staat om onze klanten in de randstad te bedienen.

In mei ging Luc op reis en dat betekent: James heeft oppas nodig. Twee van ons meldden zich vrijwillig aan voor dit avontuurtje. Maar ze kwamen van een koude kermis thuis. Maanden lang heeft Luc het geklaag moeten aanhoren. Dit leidde wel tot eeuwig respect voor Luc’s engelengeduld wat betreft kantoorhond James.

Naast alle andere lopende producties, waren we in mei druk bezig met het concept van Wish Outdoor. Met veel creatieve vrijheid maakte we een gave productie. Voor het videogedeelte vonden we een geschikte locatie in Gent. Daar hebben we tot diep in de nacht gedraaid maar het was het waard. Wij, maar vooral Wish Outdoor waren enthousiast over het eindresultaat.

Toen zaten we alweer op de helft van het jaar. Tijd voor een uitje!
Wish outdoor 2016 vond plaats en wij waren erbij. Los van feesten werd er ook gewerkt. Luc draaide namelijk als DJ Entourage op het festival.

In september zaten de vakantie’s erop. En dat is maar goed ook want vanaf begin augustus begon de drukte en het gaat nog wel even door.
Lange dagen, strakke deadlines en veel mankracht maar het houdt ons lekker bezig. Af en toe verwennen we onszelf tussendoor met een lekkere lunch, een biertje op de vrijdagmiddag of een potje pool.

OH NO! Een inbraak. Helaas werkt niet iedereen hard voor z’n centen, in een koude novembernacht is er bij ons op kantoor ingebroken. Een aantal Macbooks en een hoop bestanden zijn we kwijtgeraakt. Dat was even balen maar gelukkig hebben we alles goed kunnen herstellen.

December brak aan en dat betekent: sinterklaas en kerstmis. Op 5 december stond een lang gedicht, een chocolade letter en een sixpack Corona klaar tijdens de lunch.

Volgende week is het kerst en dat betekent: CHRISTMAS DINER. En waar beter dan bij restaurant Welp? Goed eten, goed drinken en de volgende dag een lekker kerstontbijt op de planning.

Maar eerst, een groot aantal projecten afronden om vervolgens fris 2017 in te gaan.

Kortom, wij zijn zeer tevreden met dit drukke en levendige jaar. En we willen jullie dan ook allemaal bedanken voor het vertrouwen en enthousiasme. We hopen jullie ook volgend jaar weer te kunnen verblijden met praktische, creatieve en originele animaties! Maar voor nu: Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig, gezond 2017!