BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamPromotiefilm laten maken

Heb jij een ontzettend leuk bedrijf en wil jij een nieuwe promotiefilm laten maken die je overal kunt delen? Bigfish animatie kan je daar een handje mee helpen! Een promotiefilm laten maken kan de oplossing zijn om jouw bedrijf in het goede daglicht te zetten, zonder dat er collega’s gefilmd moeten worden. Een ander groot pluspunt van een promotiefilm laten maken door Bigfish achteraf aanpassingen maken veel makkelijker is.

Wij specialiseren in het maken van animaties en illustraties van de hoogste kwaliteit. En zo kunnen wij ook jouw promotiefilm maken!

Promotievideo bedrijf

Om de leukste promotiefilm voor jouw bedrijf te maken hebben we een team van specialisten in huis. Dit team bestaat uit inhouse motion designers, illustrators, art directors en copywriters. In onze professionele animatiestudio zullen wij ervoor zorgen dat er een unieke en pakkende promotievideo voor het bedrijf wordt gemaakt.

Onze pakketten en diensten

Bij Bigfish Animatie hebben wij onze pakketten onderverdeeld in 4 verschillende soorten. Al deze pakketten kunnen toegepast worden tijdens het maken van een promotiefilm. Deze pakketten helpen jou en ons, om een richting te kiezen. Vanuit hier kunnen we een prijsopgave maken, met jullie wensen inbegrepen.

Het Goldfish pakket is ons basis pakket. Binnen dit pakket hanteren wij 100% maatwerk en simplistische 2D animaties. Het volgende pakket is de Swordfish. Ook hier kun je 100% maatwerk verwachten en een wat complexere stijl van animaties en illustraties. Kies je voor het Shark pakket? Hier kun je echt next level illustraties en animaties verwachten. De Shark promotiefilms zijn meestal 3D en bijna fotorealistisch. Wij maken ook onderscheid tussen 2D animaties en 3D animaties. Neem contact met ons op om de verschillen te bespreken en te kijken wat het beste bij jouw promotiefilm past. Voor voorbeelden kun je terecht op onze cases pagina, neem gerust een kijkje!

Vrijblijvende offerte op maat. Zo geregeld.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Ontvang een vrijblijvende offerte met de verschillende mogelijkheden en prijzen op het gebied van animatie video’s

Promotiefilmpje maken prijs

Deze pakken helpen jou en ons om een idee te krijgen welke kant we samen op gaan. Wanneer we de details weten dan kunnen we een inschatting maken wat de prijs voor de promotiefilm zal zijn. Doordat wij altijd 100% maatwerk bieden zal de prijs ook op maat worden gemaakt.

Werkwijze van een promotiefilm laten maken bij Bigfish Animatie

Na het eerste contactmoment plannen wij graag een kennismakingsgesprek in om elkaar wat beter te leren kennen. Zo kunnen wij een idee krijgen bij jullie bedrijf, waar jullie voor staan en wat jullie belangrijk vinden. Dit is ook het moment voor jullie om te vertellen wat jullie voor ogen zien en of jullie al ideeën hebben bij de nieuwe promotiefilm.

Na dit kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met een concept bedenken en de visuele stijl bepalen. Jullie als bedrijf worden meegenomen in elke stap van het proces, zo blijven de lijntjes kort en kunnen we altijd snel schakelen. Meerdere klanten van ons melden dat dit een van de pluspunten is om door ons hun promotiefilmpje te laten maken. Neem een kijkje op onze werkwijze pagina voor meer informatie.

Promotiefilm laten maken
bij Bigfish Animatie

Door onze intern specialisten team zijn de lijntjes kort tussen jouw bedrijf en ons. Het snelle schakelen en het 100% maatwerk wat wij leveren laat ons voorlopen op  de concurrenten. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons alvast wat over jouw bedrijf!

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.