BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamPromotiefilm laten maken

Heb jij een ontzettend leuk bedrijf en wil jij een nieuwe promotiefilm laten maken die je overal kunt delen? Bigfish animatie kan je daar een handje mee helpen! Een promotiefilm laten maken kan de oplossing zijn om jouw bedrijf in het goede daglicht te zetten, zonder dat er collega’s gefilmd moeten worden. Een ander groot pluspunt van een promotiefilm laten maken door Bigfish is dat achteraf aanpassingen maken veel makkelijker is.

Wij specialiseren in het maken van animaties en illustraties van de hoogste kwaliteit. En zo kunnen wij ook jouw promotiefilm maken!

● Bigfish is Marktleider

● Team van 25+ 2D en 3D animatie specialisten

● Online content, Advertising & Social Media Campagnes

Promotievideo bedrijf

De leukste promotiefilm laten maken voor jouw bedrijf… Daarvoor hebben we een groot team van specialisten in huis. Dit team bestaat uit inhouse motion designers, illustrators, art directors en copywriters. In onze professionele animatiestudio zullen wij ervoor zorgen dat er een unieke en pakkende promotievideo voor het bedrijf wordt gemaakt.

Neem contact met ons op om de verschillen te bespreken en te kijken wat het beste bij jouw promotiefilm past. Voor voorbeelden kun je terecht op onze cases pagina, neem gerust een kijkje!

Promotiefilm laten maken?

Ontdek de verschillende mogelijkheden en prijzen voor jouw animatie video project.

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

 Snel een reactie

Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

Vraag informatie en prijzen aan!

Promotiefilmpje maken prijs

Deze pakken helpen jou en ons om een idee te krijgen welke kant we samen op gaan. Wanneer we de details weten dan kunnen we een inschatting maken wat de prijs voor de promotiefilm zal zijn. Doordat wij altijd 100% maatwerk bieden zal de prijs ook op maat worden gemaakt.
Wil je een promotiefilm laten maken maar twijfel je nog of je voldoende budget hebt? Neem dan ook even vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies.

Werkwijze van een promotiefilm laten maken bij Bigfish Animatie

Een impactvolle promotievideo laten maken… Waar starten we? Na het eerste contactmoment plannen wij graag een kennismakingsgesprek in om elkaar wat beter te leren kennen. Zo kunnen wij een idee krijgen bij jullie bedrijf, waar jullie voor staan en wat jullie belangrijk vinden. Dit is ook het moment voor jullie om te vertellen wat jullie voor ogen zien en of jullie al ideeën hebben bij de nieuwe promotiefilm.

Na dit kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met een concept bedenken en de visuele stijl bepalen. Jullie als bedrijf worden meegenomen in elke stap van het proces, zo blijven de lijntjes kort en kunnen we altijd snel schakelen. Meerdere klanten van ons melden dat dit een van de pluspunten is om door ons hun promotiefilmpje te laten maken. Neem een kijkje op onze werkwijze pagina voor meer informatie.

Promotiefilm laten maken
bij Bigfish Animatie

Door onze intern specialisten team zijn de lijntjes kort tussen jouw bedrijf en ons. Het snelle schakelen en het 100% maatwerk wat wij leveren laat ons voorlopen op  de concurrenten. Geïnteresseerd? Wil je mogelijk een promotiefilm laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons alvast wat over jouw bedrijf!

Liever een promotiefilm met echte mensen en filmbeelden? Neem eens een kijkje op de website van ons filmbureau!

Promotiefilm laten maken

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.