Waarom een geanimeerde tv-commercial laten maken?

Een voordeel van een geanimeerde tv commercial is dat het kostenefficiënt is. Er zijn geen acteurs nodig, dit scheelt veel in kosten. Acteurs hanteren hogere tarieven voor het afkopen van de rechten voor een nationale of lokale tv-commercial. Ook de kosten voor het huren van een studio of locatie zijn niet nodig.

Waarom Bigfish voor uw TV Commercial?

Bigfish Animatie maakt altijd producten op maat. Daardoor weet u dat alle visuals speciaal voor u ontwikkeld worden en dus een unieke look & feel hebben die bij uw huidige communicatiemiddelen aansluit. Wij zorgen ervoor dat uw merk, product of dienst nog meer gaat leven.

Door te kiezen voor Bigfish heeft u volledige controle over alle stappen binnen het proces waardoor er niets mis kan gaan. Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten zoals copywriters, art directors, illustratoren en animatoren. Hiermee hebben wij alles in huis om een krachtige tv animatie commercial te ontwikkelen.

Voordelen van een geanimeerde tv-commercial

Een van de voordelen is zoals eerder genoemd het kostenplaatje. Daarnaast heeft u volledige controle over het eindproduct. Wij ontwikkelen samen met u een voice-overtekst en wanneer u die heeft goedgekeurd gaan we het storyboard en een keyvisual ontwikkelen. Als dat ook helemaal naar uw wens is gaan we verder met het ontwikkelen van de visuals. Wanneer deze akkoord zijn gaan we beginnen aan het animeren. Zo heeft u bij elke stap volledige controle en zal er altijd een eindproduct uitkomen waar u achter staat.

Daarnaast beschikken wij over een grote databank aan voice-over acteurs. Hierdoor kunnen wij altijd een ruime selectie aan stemmen aanbieden die binnen uw budget passen en aansluiten op uw boodschap en doelgroep.

Vaak moet uw boodschap in een 15 tot 30 seconden durende televisie commercial overgebracht worden. Het moet de ontvanger activeren. Door animatie te gebruiken heeft u over iedere seconde volledige controle. Zowel inhoudelijk als visueel. Wij voorzien u uiteraard van een gedegen communicatieadvies.

U komt niet voor verrassingen te staan zoals een ontbrekend shot (wat bijvoorbeeld op het moment van de draaidag nog niet nodig leek te zijn). Een geanimeerde commercial is eenvoudiger aan te passen omdat we niet te maken hebben met weersomstandigheden of de beschikbaarheid van acteurs. Ook is het na het ontwikkelen van de eerste animatie commercial, goedkoper om een tweede variant te ontwikkelen omdat de visuele stijl dan al ontwikkeld is.

TV animatie commercial laten maken

Tv-commercials zijn nog steeds een zeer goede manier om een grote groep te bereiken. Door rondom bepaalde programma’s uw commercial te tonen, kunt u een specifieke doelgroepen targetten. U kunt ook kiezen om de televisiecommercial regionaal in te zetten. Dat vraagt echter wel om een andere aanpak en heeft een ander kostenplaatje dan een landelijke commercial.
Daarnaast is een door ons ontwikkelde televisiecommercial ook online inzetbaar. Dat kan in de vorm van een Youtube commercial of onder andere Facebook, Linkedin of Instagram advertenties.
Het is ook mogelijk om de door ons ontwikkelde commercial op uw website in te zetten. Wij zorgen ervoor dat de benodigde rechten worden afgekocht.

Animatie video commercial op maat gemaakt

Een animatie commercial heeft als voordeel dat hij eruit springt. Het valt extra op tussen alle andere gefilmde advertenties. Onze animatie video commercials zijn altijd op maat gemaakt en ontwikkeld op basis van uw huisstijl. Ze sluiten naadloos aan bij uw bestaande communicatiemiddelen. Daardoor valt uw commercial en uw bedrijf, product of dienst nog beter op.