BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamTv commercial laten maken door Bigfish

Wil jij een gelikte en mooie tv commercial maken aan de hand van krachtige en strakke 2D of 3D animaties? De specialisten van Bigfish helpen je hier heel graag bij. Bigfish animaties staat voor kwaliteit, originaliteit en plezier. Op basis van deze eigenschappen maken we ook voor jouw bedrijf de mooiste tv commercial waarmee je jouw doelgroep bereikt. In een tijd waarin elke seconde telt, is het belangrijk om je boodschap strak en helder te vertellen. Dat lukt met behulp van de commercials van Bigfish. Wil jij een tv spot laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

● Marktleider

● Team van 25+ 2D en 3D animatie specialisten

● Online content, Advertising & Social Media Campagnes

Waarom een tv commercial laten maken met animatie?

TV Commercial laten maken? Een animatievideo is de basis voor het uitdragen van een krachtige boodschap van jouw bedrijf. Waar je op televisie vaak reclamespotjes ziet met ‘echte’ mensen, springt een commercial op basis van animatie dus al snel in het oog. Bij Bigfish werken we net zolang tot we de animatie hebben gemaakt die voldoet aan jouw wensen voor een tv commercial. Draag ook de boodschap van jouw bedrijf uit en bereik je doelgroep op een effectieve manier!

TV Commercial laten maken?

Ontdek de verschillende mogelijkheden en prijzen voor jouw animatie video project.

 Snel een reactie

Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

Vraag informatie en prijzen aan!

Hoe we bij Bigfish een reclamefilm maken die voldoet aan jouw wensen

Bij Bigfish gaan we altijd aan de slag volgens een vast patroon, om zo tot de mooiste en meest creatieve commercials te komen. Dit begint altijd met een goede kennismaking. Wanneer wij jou en je bedrijf leren kennen, weten we pas echt goed hoe we een tv commercial kunnen maken met animaties die bij het bedrijf passen. Na de intake en kennismaking zetten we onze eerste ideeën op papier, die we vervolgens ook weer met je bespreken.

Zo bepalen we samen welke weg we in willen slaan. Na de intake en briefing starten we op basis van jullie input met de ontwikkeling van de voice-over. Wij vertalen je boodschap naar een korte en krachtige voice-over tekst. Geoptimaliseerd voor uw bedrijf en doelgroep in de juiste tone-of-voice. 

Als die stap na de feedbackronde akkoord is, gaan we aan de slag met een keyvisual en de visuele stijl. Dat kan aan de hand van voorbeelden die jullie eruit vinden springen.

Als de visuele stijl na feedback akkoord is, gaan we aan de slag met het storyboard. Hierin zie je precies wat er in de tv-commercial in beeld komt en hoe het gaat animeren. Door dit al in deze fase te tackelen, besparen we tijd en zorgen we voor een optimaal gestroomlijnd proces.

Na de feedback op de animatie zullen we sound-effects toevoegen en het geheel afmixen voor televisiecommercials. Wij verzorgen uiteraard ook de aanlevering aan de zenders door middel van een uitzendkopie. Op deze manier werken we op basis van korte lijntjes toe naar de commercial die voldoet aan jullie wensen.

Wat kost het maken van een tv commercial bij Bigfish?

Met onze pakketten proberen we een beetje een richting aan te geven wat het maken van een tv commercial jou gaat kosten. Toch zal dit per case verschillen, simpelweg omdat we altijd gaan voor 100% maatwerk. Een eenduidig antwoord op de vraag wat het maken van een reclame spotje je gaat kosten kunnen we je zo dus niet geven. Je krijgt al wel een veel beter beeld als je een offerte aanvraagt. Dit is geheel vrijblijvend en geeft je een stuk beter beeld van de kosten van een tv commercial. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie, kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

TV Commercial laten maken

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.