BigFish Animatiestudio Eindhoven AmsterdamUitleganimatie laten maken door Bigfish

Wil jij je klanten of nieuwe werknemers  bij de hand nemen door middel van een mooie en duidelijke uitleganimatie? Bij Bigfish animatie zijn we gespecialiseerd in het maken van deze video’s, die ook wel ‘explanimations’, ‘explainer video’s’ of simpelweg ‘uitlegvideo’s’ worden genoemd.
Met plezier en creativiteit gaan we graag voor jou aan de slag om de leukste, mooiste en vooral duidelijkste uitleganimaties te creëren. In onze eigen animatiestudio maken we een video die volledig voldoet aan jouw wensen. Voor die tijd stoppen we niet. We houden van korte lijntjes tussen ons en onze klanten, zodat we op een efficiënte manier tot het mooiste resultaat komen. 

● Marktleider

● Team van 25+ 2D en 3D animatie specialisten

● Online content, Advertising & Social Media Campagnes

Waarom een uitleganimatie laten maken?

Inhoudelijk sterke uitleganimatie laten maken. Een goede uitleganimatie maakt een ingewikkeld onderwerp duidelijk en toegankelijk voor je doelgroep. Een uitleg video kan bijvoorbeeld gaan over de werking van de dienst die je aanbiedt, een instructie zijn van de manier waarop je product werkt of simpelweg een explaining van complexe materie. Goede explanation video’s zijn ook geschikt voor intern gebruik, bijvoorbeeld wanneer  nieuwe medewerkers worden ingewerkt. Aan de hand van pakkende illustraties, een heldere voice-overs en duidelijke animaties maken we zelfs het lastigste onderwerp nog toegankelijk voor een breed publiek. Daarnaast maken we de animatievideo’s bij Bigfish dusdanig onderscheidend, dat het duidelijk afwijkt van de video’s van je concurrenten.

Uitleganimatie laten maken?

Ontdek de verschillende mogelijkheden en prijzen voor jouw animatie video project.

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

 Snel een reactie

 Duidelijk overzicht van de prijzen

Geheel vrijblijvend

Vraag informatie en prijzen aan!

Zo maken we de explainer video die bij je past

Om de explainer video te maken die het beste bij jouw bedrijf past, willen we eerst graag kennismaken met jou en je bedrijf. Door erachter te komen wie jullie precies zijn en waar jullie voor staan, krijgen wij ook een veel beter beeld van de gewenste uitleganimaties die we gaan maken. Samen bespreken we de bedoeling van je animatie. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wat kost het om een uitlegvideo te laten maken bij Bigfish?

Uitleganimatie laten maken… maar wat kost het nu eigenlijk? De kosten voor het maken van een uitlegvideo hangt in grote mate af van je eigen wensen en het pakket dat hier het beste op aansluit. Om een echt goed beeld te krijgen van de kosten van een uitleg video laten maken bij Bigfish, kunnen wij je voorzien van een duidelijk overzicht met prijzen!

Liever een video producen met echte mensen en filmbeelden? Neem eens een kijkje op de website van ons filmbureau!

1. Concept & moodboard

Als we een helder beeld hebben van jullie wensen, maken we een concept en moodboard met onze eerste ideeën. We bepalen de insteek van de animatie, de grafische elementen, de eventuele karakters en natuurlijk: het verhaal. Hier maken we de eerste vertaalslag naar de animatie. Van de belangrijkste onderdelen, de sfeer van de film en een eerste aanzet naar het verhaal, de informatie en dergelijke.

2. Voice-over tekst

Vanuit het gekozen concept gaan we aan de slag met de tekst. We schrijven de juiste woorden, die ene punchline en gewoon: een slimme opbouw van het verhaal. Altijd in de juiste tone of voice. Van heel verhalend, informatief of juist heel zakelijk tot het gebruik van humor of een super verhelderende uitleg. Wij schrijven het script. Hoe dan ook.

3. Keyvisual & Storyboard

Vanuit het script volgt het storyboard. In een storyboard schetsen we alle scènes die we gebruiken om het verhaal te vertellen. Scène voor scène zie je het verhaal inclusief de voorgestelde teksten. In deze fase is het nog mogelijk om eventuele aanpassingen of aanscherpingen te maken.

4. Animeren & Sound Design

Nu begint het echte proces van het maken van de animatie. Oftewel: we gaan animeren. Alle puzzelstukjes worden verwerkt in de animatie. Inclusief de speciaal gecomponeerde muziek, de juiste voice-over en de juiste effecten om te komen tot die onvergetelijke animatie. Hier komt alles tot leven.

5. Oplevering in gewenste formaten

Is de animatie klaar? Dan bekijken we waar we de animatie zo effectief mogelijk kunnen inzetten. We zorgen voor de juiste exposure op Google, youtube en alle mogelijke social kanalen. Op naar gegarandeerd rendement en heel veel kijkers.

Uitleganimatie laten maken

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal duidelijker, efficiënter en eenvoudiger vertellen? Ontvang vrijblijvend een indicatie van de prijzen en mogelijkheden.